MOUČNÍK NA GRILU

Jak jsem včera psala, tak zde je pokračování „obědu na grilu“. Tuhle sladkou bombu jsem už dlouhou dobu chtěla vyzkoušet. Trochu jsem si ho pozměnila v rámci českých surovin a zde je výsledek.

Postup

na rošt grilu dáme sušenky na které poklademe marshmallow (já měla velikostně 1 marshmallow na 1 sušenku). Doporučuji sušenky dát na kraj, jinak z nich budete mít uhel jako při mém prvním pokusu. Podruhé už jsem byla poučena a povedlo se. Po pár minutách se marshmalow „rozblemcne“ a proto sundáme na talíř. Polijeme směsí rozvařeného mraženého lesního ovoce (dle chuti doporučuji osladit, já dala 3 lžíce moučkového cukru). A to celé „přiklopíme“ druhou sušenkou namazanou rozehřáté čokolády.

Myslím, že tahle kombinace s lesním ovocem vyvažuje tu strašnou sladkost marshmalownů. Už jste zkoušeli tuhle americkou mňamku?

Dobrou chuť

∗ LUCKA 

tento článek byl napsán v rámci výzvy pro blogerky.cz a společnost DIONE

what do you think?

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *