V HLAVNÍ ROLI GRIL

Během letních měsíců volné dny trávíme na zahradě a tomu uzpůsobujeme jídelníček. Kdo by se v tropech chtěl pařit někde v kuchyni vařením svíčkové, že? Za mě tedy v létě vítězí jednoduché pokrmy a TOP jsou ještě ugrilované.

V rámci výzvy pro blogerky.cz a DIONE jsem mohla ukázat, že nemusí být na grilu jen maso. A pozor… na oběd byl hlavní chod i moučník.

Jak jsem zmiňovala chtěla jsem zeleninový oběd, ale byla jsem přehlasována a ty klobásy se na ten gril taky prohlasovaly.

Od společnosti DIONE jsem vyzkoušela mraženou zeleninu na gril. Byla jsem nadšená, že nemusím trávit čas krájením různých druhů zeleniny a vše už bude nachystáno v pytlíku a já budu moct jen napichovat na špejli. Pytlík s mraženou zeleninou jsem vyndala tak 15 min před samotným napichováním. Po otevření jsem byla zklamaná z velikosti krájené zeleniny. 3/4 sáčku bylo ideální velikost, ale ten zbytek byl katastrofální. Tak malé kousky, že by to velikostně stačilo pouze na párátko.

Pokud máte zeleninu třeba na grilovací tác, tak jsou menší kousky vyhovující, ale na můj tip ZELENINOVÝ ŠPÍZ nedoporučuji. Ale z té barevnosti a různorodosti zeleniny v sáčku jsem byla mile překvapena.

Postup

Dle vašeho uvážení napichujeme zeleninu na namočené špejle, posypeme kořením a dáme grilovat po obou stranách.

K zeleninovému špízu jsem zvolila pšeničné tortily a dresing z kysané smetany ochucené solí, pepřem a sladkou paprikou.

Pro horké letní dny naprosto ideální rychlý a chutný oběd.

A zítra se můžete těšit na ten moučník. Teď můžu prozradit, že bude s lesním ovocem.

∗ LUCKA ∗

tento článek byl napsán v rámci výzvy pro blogerky.cz a společnost DIONE
Please follow and like us:

what do you think?

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Instagram Feed

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

.